07/30 67 631 info@bucik.si

#zasebniPodatki

Politika varstva zasebnosti 

Politika varstva zasebnosti

Ta pravila varstva zasebnosti veljajo za vsakogar, ki se skladno z uporabo spletnega mesta www.bucik.si šteje za uporabnika ter za celotno spletno mesto, vključno z njegovimi podstranmi.

Uporabnik je vsaka pravna ali fizična oseba, ki uporablja oziroma obišče spletno mesto www.bucik.si (v nadaljevanju: uporabnik).

 

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da se strinja s temi Pravili varstva zasebnosti.

I. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 

V podjetju Bucik d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za navedene namene. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679, veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov).

1.Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo skladno s temi pravili, je podjetje Bucik d.o.o., Roška cesta 69, 8333 Semič, @mail: info@bucik.si, telefonska številka: 07 30 67 631, ki ga zastopa Simon Bucik.

2.Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Podjetje Bucik d.o.o. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, uporabljeni v skladu s to Politiko varstva zasebnosti, da vaših osebnih podatkov ne bo prodajal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam.

3.Vrste osebnih podatkov in nameni njihove obdelave

Vselej se lahko prostovoljno odločite, kdaj in na kakšen način želite stopiti v kontakt z podjetjem Bucik d.o.o. (osebno, preko telefona, elektronske pošte, digitalnih socialnih omrežij ali preko spletnega obrazca). V sklopu teh namenov se zbira in obdeluje predvsem naslednje podatke:  ime in priimek ali naziv, naslov, e-naslov, telefonska številka.

 

3.1. Vaše osebne podatke obdelujemo za naslednje namene:

a) Zbiranje povpraševanj in posredovanja ponudb
Na naši spletni strani lahko izpolnite spletni obrazec, s katerim oddate vaše povpraševanje za izvedbo storitev. Primerljivo lahko posredujete povpraševanje po elektronski pošti info@bucik.si ali po telefonu 07 30 67 631 in 040 678 888. V ta namen podjetje Bucik d.o.o. od vas zbira dodatne podatke o vsebini vašega povpraševanja, ki jih posredujete na prostovoljen način. Vsi podatki, ki so zbrani preko te spletne strani ali so kako drugače sporočeni, se zbirajo z namenom opravljanja osnovne dejavnosti Bucik d.o.o.- tiskarske, grafične in marketing storitve.

 

b) Uspešnost, učinkovitost in varnost delovanja informacijskih sistemov ter spletne strani
Ob vsakem obisku spletne strani www.bucik.si se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, obiskana podstran, čas in trajanje obiska  in podobno). V sklopu teh namenov naše spletne strani uporabljajo piškotke, katerih narava je podrobneje predstavljena v Politiki uporabe piškotkov na spletni strani. Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani za zagotavljanje varnosti informacijskih sistemov.

Za spremljanje uporabe spletnih strani www.bucik.si uporabljamo orodje Google analytics. Spletno analitiko uporabljamo za lastne namene in je ključna za planiranje izboljšav spletne strani. V nastavitvah storitve imamo onemogočeno kakršnokoli deljenje podatkov z Googlom, ostalimi Google storitvami ter tretjimi osebami. Za večjo zasebnost je vključena tudi anonimizacija IP naslovov.
Tako zbrane podatke Bucik d.o.o. obdeluje na podlagi zakonitega interesa upravljavca, pri čemer jih ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

 

4.Socialna omrežja, spletne storitve  in pripadajoči vtičniki
Podjetje Bucik d.o.o. na spletni strani  www.bucik.si uporablja vtičnike Facebook, Instagram, LinkedIN, ki vam omogočajo uporabo funkcij teh socialnih omrežij oziroma ponudnikov vsebin (primeroma kot všečkanje; objavljanje sporočil;  povezovanje, deljenje in javno objavljanje vsebin; ogled video zapisov; pregledovanje zemljevidov ter določanje lokacije podjetja Bucik d.o.o.

V primeru uporabe teh vtičnikov se vzpostavi neposredna povezava s strežniki teh socialnih omrežij oziroma ponudnikov storitev in del podatkov o uporabi teh storitev preko strani, ki jo upravlja Bucik d.o.o., se deli s ponudniki teh storitev in se v odvisnosti od vaših nastavitev, lahko obdeluje za njihove nadaljnje namene, vključno za namene oglaševanja in neposrednega trženja.  V odvisnosti od vaših nastavitev pri uporabi teh posameznih socialnih omrežij, se v posamezno socialno omrežje posreduje tudi del vaših osebnih podatkov (na primer elektronski naslov, vaša identiteta v okviru posameznega socialnega omrežja, IP naslov, vaša lokacija, seznam prijateljev in podobno).
Podrobnejše informacije o namenih in obsegu obdelovanja osebnih podatkov s strani ponudnikov teh strani, lahko pridobite neposredno pri ponudnikih teh storitev, upravljavcih teh socialnih omrežij oziroma neposredno v okviru teh socialnih omrežij.

Bucik d.o.o., ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito vaših osebnih podatkov v okviru navedenih socialnih omrežij, spletnih storitev  ter vseh njim pripadajočih spletnih mestih.

5.Uporabniki podatkov
Vsi podatki, zbrani na podlagi zgoraj navedene pravne podlage, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.

6.Obdobje hrambe
Bucik d.o.o. zagotavlja, da vaše podatke hrani le toliko časa in v obsegu, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni oz. do poteka zakonsko predpisanega roka hrambe. Obdobje hrambe osebnih podatkov se razlikuje na podlagi meril posamezne kategorije osebnih podatkov ter namenov obdelave.

7.Način varstva vaših podatkov
Bucik d.o.o. se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete in bo storil vse, da osebne podatke zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Naši računalniški sistemi so zaščiteni s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, ki preprečujejo nenamerno ali nezakonito uničenje, izgubo, spremembo ter nepooblaščeno razkritje ali dostop do vaših osebnih podatkov.

8. Ravnanje v primeru kršitev
V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo Bucik d.o.o. nemudoma izvedel vse ustrezne ukrepe za zaščito pravic in interesov posameznika, skladno z veljavno zakonodajo in GDPR.

9. Kontakt

Na vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in obdelave podatkov ali na vaše zahteve za uveljavljanje pravic v zvezi z vašimi podatki, vam bo odgovorila odgovorna oseba pri podjetju Bucik d.o.o.

Telefonska številka: 040 678 888
Elektronski naslov: info@bucik.si.

II. VELJAVNOST
Politiko varstva zasebnosti podjetja Bucik d.o.o. bomo po potrebi dopolnjevali, o čemer vas bomo ustrezno obvestili.

Politiko varstva zasebnosti podjetja Bucik d.o.o je objavljena na spletnem mestu www.bucik.si in velja od 15.10.2020 dalje.